Переселенці України Переселенці України

Скільки зараз коштує відпочити у Карпатах: ціни на готелі

Скільки зараз коштує відпочити у Карпатах: ціни на готелі

Відпочинок у Карпатах – завжди гарна ідея, як провести час у вихідні. Весною в цьому мальовничому регіоні можна насолоджуватися гірською природою та ходити на екскурсії, а місцева кухня з багатими традиціями не залишить вас байдужими.

РБК-Україна проаналізувало ціни на триденний відпочинок у популярних локаціях Українських Карпат.

Скільки коштує відпочинок у Карпатах у травні

За даними сайту бронювання Booking.com, у Карпатах можна знайти готелі на різний гаманець: від вишуканих спа-готелів до кімнат у невеликих віллах. Якщо дивитися, джетні, але одночасно комфортні пропозиції розміщення, цілком достатньо варіантів, де номер коштує 2-5 гривень за дві ночі на двох осіб в період з 10 по 12 травня включно.

Розглянемо ціни на відпочинок у таких популярних локаціях:

  • Мигове
  • Ворохта
  • Пилипець
  • Татарів
  • Поляниця/Буковель

Ціни на готелі:

  • Four Seasons In Carpathians, Мигово

Двомісний номер з видом на гори – 3960 грн за дві ночі на двох.

На території є можливість пограти в настільний теніс, а околиці користуються популярністю у любителів катання на велосипеді.

Взимку в селі Мигово відкривається невеликий гірськолижний курорт.

  • AINO Hotel, Пилипець

Двомісний номер з 1 двоспальним ліжком або 2 окремими ліжками – 1683 грн. за дві доби.

У селі та на околицях гості можуть зайнятися різними видами активного відпочинку: хайкінгом, катанням на велосипеді, а взимку – на лижах.

Пилипець на Закарпатті – відомий курорт, а місцеву архітектуру вирізняють дерев'яні храми 18-20 століття. Поруч знаходиться легендарний водоспад Шипіт.

  • "Коруна", Татарів

Напівлюкс із широким двоспальним ліжком – 5 040 грн за дві на дві доби. Сніданок включено у вартість номера.

Гості можуть скористатися відкритим басейном з підігрівом, фітнес-центром, сауною та пограти у більярд.

Татарів – затишне село на Івано-Франківщині у самому серці Карпат. Звідси можна виїхати на одноденні або багатоденні екскурси до Буковеля, який знаходиться за 12 кілометрів. А вирушивши з одноденним туром на Закарпаття, можна побачити географічний центр Європи Рахів та викупатися у термальних водах у Солотвино.

"Оксамит", Ворохта

Двомісний номер з двоспальним ліжком або 2 окремими ліжками – 1900 грн за дві ночі.

Село Ворохта у Карпатах – затишне місце для вихідних у горах. Це високогірний курорт (850 м. над рівнем моря), розташований на території Карпатського природного національного парку. У Ворохті збереглися старі дерев'яні вілли та старовинний віадук часів Австро-Угорщини.

GARDA, Поляниця

Стандартні апартаменти – 2 318 грн за дві на дві доби. Сніданок включено у вартість проживання.

Відпочинок у Буковелі дорогий далеко не завжди. Чимало готельних комплексів розташовано в районі та Поляниці, де можна розміститися за досить прийнятими цінами. Загалом житло у Поляниці можна знайти на 30% дешевше, ніж безпосередньо у Буковелі поряд.

У Поляниці туристи можуть відвідати етнопарк "Гуцул Ленд", музей воскових фігур, прогулятися курортом Буковель та просто відпочити серед гір.

Emerald House, Микуличин

Апартаменти з 1 спальнею та окремою ванною кімнатою – 2452 грн за двох на дві ночі.

Певні варіанти розміщення мають терасу та балкон із чудовим видом на гори. Апартаменти розташовані за 40 км від Говерли.

Микуличин був відомий як курорт з 19 століття: ще тоді тут велося будівництво багатьох санаторіїв та дитячих пансіонатів. На той час село Микуличин стало таким популярним, що найперший готель у Західній Україні з'явився саме тут. Сьогодні у Микуличині багато можливостей для різних видів відпочинку – спокійного та активного. А вікенд, проведений у цих місцях, наповнить вас враженнями і точно запам'ятається надовго.

Нагадаємо, Луцьк на Волині – місто з великою кількістю визначних пам'яток. Середньовіччя та епоха бароко, неоготика та модерн переплелися з архітектурою радянських часів.

+1
15:00
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Посещая этот сайт, вы соглашаетесь с тем, что мы используем файлы cookie.